Sök
  • Lina

Halloween och en skrämmande bil!

Igår kväll var det halloween och passande nog hade jag en bil att städa - nästan skrämmande smutsig! Bilen tillhör en av mina vänner, som har både hund och häst. Det märktes också i bilen då det var väldigt mycket päls från hunden och strö, damm och spån från grejer till hästen. Jag hittade till och med några pellets i sätet!


Jag hade bara bilen i två timmar, men jag hade gärna haft den en extra timme för att ta det där extra lilla. Nu gick mycket av tiden åt till att få bort pälsen som fastnat rejält i filten i inredningen. Jag skulle gissa på att bara det tog en timme, och resten av detaljerna tog en timme. Då det var lädersäten gjorde jag inget mer med dessa än att dammsuga i sömmar och veck. Ägarna ville själva ta sätena med wipes vilket var bra för jag hade fullt upp ändå!


Här är några före-bilder som jag blev riktigt nöjd med. Tyvärr lyckades jag inte få några schyssta efter-bilder, då det var mörkt, jag var trött och ägarna skulle iväg snabbt. Men jag ska se om jag kan fixa någon typ av bildbevis iallafall.
Det var två riktigt glada bilägare som tog emot nyckeln när jag var klar! De var väldigt tacksamma att jag ville ta mig an det här, och jag var tacksam för förtroendet. Sen ser jag ju tillslut bara de fläckar och detaljer som jag inte blev helt nöjd med, istället för att se resultatet. Då är det bra att ha före-bilder för att se hur skitigt det egentligen var från början, och hur fint det blev tillslut.


Jag hoppas att de vill lämna in bilen till mig igen, förhoppningsvis inom en ganska snar framtid så att det inte är fullt så skitigt nästa gång. Nu var det ett tag sedan de städade bilen och det märktes.


Nu är fakturan skickad och jag har precis fått in min första betalning på min första faktura! Hurra! Nu ska jag ta det lugnt idag, det är ju faktiskt fredag och jag tycker minsann att jag förtjänat lite helg efter den här veckan! :)

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
 

0702481614

Karlskrona, Blekinge

  • Facebook

©2019 by Bubbla & CO Städservice. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now